Välkommen
Presentation
Pressbiler
Aktuellt
Disputationsfest
Promovering
Avhandling
CV
Mara bokförlag
Släkt vänner kollegor
Balkong
Utflykter
Malen Malte

Jag är stolt över att kunna titulera mig filosofie doktor! Fil.dr. i etnologi, står det på mitt visitkort. Hemsidan handlar mycket om min avhandling så kanske ska något annat stå här.

    Född och uppvuxen i Dalarna, är det kanske intressant? Jag har bott i Umeå, i Stockholm och nu i Göteborg. På krokiga vägar hamnade jag till slut inom akademien. Åhléns city i Stockholm, som sedan blev Hemköp, var min arbetspats under många år. Jag sålde charkuterier, blommor och lotter men framför allt fisk. Började plugga, samtidigt som jag jobbade, på KomVux. Utan egentlig plan. Kom in på universitet. Konstvetenskap blev mitt första ämne, historia mitt andra och sedan fann jag etnologin där jag blev kvar, så här långt.

    Annars då? Just nu lyssnar jag på regnet. Det regnar så det är översvämning i mina balkonglådor. De som är fulla av hemodlad krasse, majs, tomater, bönor och vitlök. Lite sol skulle inte skada. Jag tror framför allt att tomaterna har ledsnat totalt på det här vädret.

    Äsch, jag fyller på presentationen om jag kommer på något som känns angeläget. Kanske kan min blogg vara ett sätt att lära känna mig, men det vet jag inte ännu. Min förra blogg har jag knappt skrivit något på men jag ska ge det en chans till.

 

Min mejladress: eva@evaknuts.se

Eva Knuts gästbok

 

Foto: Joakim Viding

(C) Copyright 2004
Senast uppdaterad
2008-04-10 19:36